Skip to main content
Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Super Therm®

SUPER THERM – Energiansäästöpinnoite on vesipohjainen alifaattisten polyuretaanien, elastomeeristen akrylaattien ja hartsiyhdisteiden seos, joka muodostaa kovan mutta joustavan pinnoituksen.

Suunniteltu hyvään suorituskykyyn ja kestävyyteen käyttäen neljää ainutlaatuista keraamia pysäyttämään jopa 95 % näkyvän valon, ultravioletti- (UV) ja infrapunasäteilyn lämmöstä. Heijastuskyvyn lisäksi pinnoite helpottaa lämmön siirtymistä pinnasta ilmaan eli sillä on korkea emissiivisyysarvo.

SUPER THERM – Energiansäästöpinnoitetta voidaan asentaa metallisiin, betonisiin, luonnonkivisiin ja puisiin pintoihin joita se suojaa kosteuden aiheuttamalta korroosiolta ja pintojen rapautumiselta. Pinnoitus parantaa myös pintojen vastustuskykyä likaa ja hometta vastaan pitkittäen pintojen käyttöikää sekä vähentäen huoltokustannuksia. Pinnoitus on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. USA:ssa pinnoitettujen ulkokattojen näytteistä tehtyjen kokeiden perusteella pinnoitus on menettänyt heijastuskyvystään 1 % 3 vuoden kuluessa pinnoituksesta ja 19,2 % 17 vuoden jälkeen. Voidaan asentaa telaamalla, sivelemällä tai ruiskuttamalla. Pinnoitteen maksimikäyttölämpötila on 150 C.

Ominaisuuksien esittely

Ominaisuuksien esittely
Kuinka Super Therm toimii (englanniksi)

Rodbay Oy

Maunussuontie 10 C 19 
FI-33470 Ylöjärvi, Finland
+358 50 5930371

Lyhyesti

Rodbay Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.