Skip to main content

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

ElaProof

Vesipohjainen, yksikomponenttinen polymeerimembraani vesieristämiseen ja suojaamaan kemikaaleilta.

Build Care Oy on kehittänyt mullistavan kosteudelta ja kemikaaleilta suojaavan ElaProof–polymeerimembraanin. Tämä vesipohjainen materiaali on täysin myrkytön ja vaaraton ihmisille, luonnolle tai muille materiaaleille. Vuodesta 2005 ElaProof on suojannut erilaisia pintoja kuten sahatavarakuivaamoiden rakenteita kosteuden ja kemikaalien aiheuttamalta korroosiolta.

ElaProof luo elastisen, hengittävän, vesitiiviin, halutun paksuisen kerroksen kaikenlaisille rakennuspinnoille – myös huokoisille, verkkomaisille tai kuitupohjaisille materiaaleille (kuten kevytsoraharkko, kipsilevy, suodatinkangas tai vuorivilla) ja tarjoaa keinon erilaisten kiinteiden materiaalien kestävään yhteenliittämiseen.

ElaProof tarttuu kaikkiin rakennuspintoihin, märkiin ja kuiviin, ja täyttää, tiivistää sekä halkeamia että reikiä. Se on laminoitavissa erilaisilla huokoisilla, verkkomaisilla tai kuitupohjaisilla materiaaleilla. ElaProof kuivuu nopeasti – 1 mm kerros kosketuskuiva muutamassa tunnissa (+20°C). Kuivunut pinta on maalattavissa, levytettävissä tai muuten päällystettävissä. Tuotteet ovat täysin ekologisia ja liuottimia sisältämättömiä eivätkä aiheuta haittaa ihmiselle, luonnolle tai rakenteille.

Katon korjaaminen ElaProof-pinnoituksella

Pihakannen ja rakenteiden vesieristys ElaProof-pinnoituksella

ElaProof tekee saumaamisesta helppoa

ElaProof suojaa pintoja haastavissakin olosuhteissa
Rodbay Oy

Teollisuuskatu 1 A 4
FI-49400 Hamina, Finland
+358 50 5930371

Lyhyesti

Rodbay Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.