Skip to main content
Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Ratkaisut

Rodbay Oy tarjoaa ratkaisuja niille, jotka kaipaavat uusia tapoja toteuttaa asioita niin teollisuudessa kuin yksityiselläkin sektorilla.

Ratkaisuja etsitään uusista tuotteista mutta tärkeänä osana on soveltaa löydettyjä ratkaisuja aloilta toiselle. Lopputuloksissa pyritään yrityksen arvojen mukaan energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Olkoon ongelma mikä tahansa, siihen kannattaa kysyä ratkaisua.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaille Rodbay Oy tarjoaa erilaisia ratkaisuja suunnittelusta avaimet käteen –toteutukseen joko yksin tai valikoitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksessä löytyy paljon kokemusta teollisuus- ja rakennusurakoinnista, tieteellisestä tutkimuksesta ja taloushallinnosta. Tämä mahdollistaa ratkaisujen ammattitaitoisen teknillis-taloudellisen suunnittelun ja toteutuksen.

Yksityisasiakkaat

Rodbay Oy haluaa kannustaa myös yksityisasiakkaiden pyrkimyksiä ajatella uusilla tavoilla ja löytää uusia ratkaisuja. Olemme valmiit tarjoamaan ratkaisut avaimet käteen –periaatteella mutta tuemme tätä myös tarjoamalla pieneriä tuotteista ilman asennuskoulutusta. Tuotteiden mukana toimitetaan tarvittavat ohjeet haluttuun sovelluskohteeseen ja toivotamme tervetulleeksi kaiken palautteen käyttökohteista ja kokemuksista.

Rodbay Oy

Maunussuontie 10 C 19 
FI-33470 Ylöjärvi, Finland
+358 50 5930371

Lyhyesti

Rodbay Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.