Skip to main content

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Rodbay Oy

Rodbay Oy keskittyy energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen tuomalla uusia innovaatioita markkinoille tai siirtämään niitä tekniikan osa-alueilta toisille

Oivallukset ja niiden yhdisteleminen erilaisiksi uusiksi ratkaisuiksi vaatii samanlaista avomielistä suhtautumista ja kekseliäisyyttä kuin alkuperäistenkin oivallusten tekeminen. Uusien keksintöjen rinnalla yritys kuitenkin kunnioittaa perinteitä ja pyrkii säilyttämään kehityksessä vanhat viisaudet, jotka aikojen saatossa helposti ovat painuneet unholaan.

Tärkeimpänä osa-alueena Rodbay Oy kehittää erilaisia pinnoitusratkaisuja. Siitä tulee yrityksen pinnoitusliiketoiminnan motto “Surface Is Everything” eli aina ei tarvitse mennä pintaa syvemmälle. Pinnat ovat tärkeässä osassa niin materiaalien kulumisessa kuin lämmönsiirrossakin. Kiinnostus erityisesti pintojen lämmönsiirrollisten ominaisuuksien muokkaamiseen on noussut viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja saadut tulokset osoittavat suuret mahdollisuudet energiansäästöön, laadun parantamiseen ja tuotannon tehokkuuden parantamiseen.

Rodbay Oy haluaa omalla panoksellaan näyttää toteen kuinka tehokkaita erilaiset pinnoitteet voivat olla ratkaistaessa nykypäivän haasteita.

Rodbay Oy

Teollisuuskatu 1 A 4
FI-49400 Hamina, Finland
+358 50 5930371

Lyhyesti

Rodbay Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.