Skip to main content

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Tuotteet

Rodbay Oy etsii ja tuo markkinoille valtavirrasta poikkeavia tuotteita, joissa panostamme laatuun ja tuotevastuuseen. Otamme huomioon tuotteiden kestävyyden, turvallisuuden ja käytettävyyden myös asennuksen aikana.

Tuotteet valitaan tarkkaan, pitäen silmällä tuotteiden turvallisuutta, kestävyyttä ja käyttömahdollisuuksia. Tuotevastuussa otamme huomioon myös tuotteiden vaikutukset niiden asennusympäristöön. Tuotteet käyvät aina läpi Rodbayn omat kokeet ja tarpeen tullen ne testataan myös luotettavissa tutkimuslaitoksissa, jotta ne täyttävät lupaukset, joita tuotteille annetaan. Rodbayn tuotevalikoima on kattava mutta kysykää rohkeasti tuotteita myös niiden ulkopuolella oleviin ongelmiin.

Superior Products Europe NV

SPE on ratkaisuihin keskittynyt keraamipohjaisten tuotteiden toimittaja, jotka eristävät ja suojaavat lähes kaikkia pintoja. Yritys toimittaa kestäviä ratkaisuja useille teollisuudenaloille ympäri Eurooppaa tarkoituksena suojella ympäristöä tuleville sukupolville. Erityisen hyvät ominaisuudet ja suorituskyky leimaavat materiaalitoimittajan, yhdysvaltalaisen materiaalivalmistajan Superior Products International II Incin, tuotteita. Erityisesti tuotteet ovat edelläkävijöitä keraamisten pinnoitteiden käytössä palosuojamateriaaleina ja eristyksessä.

Build Care Oy

Build Care Oy on rakennusalan pioneeri – tuotekehittäjä ja -valmistaja, joka 10 vuoden vaativan kehitystyön tuloksena on tuonut markkinoille ainutlaatuisen ElaProof-tuoteperheen.

Rodbay Oy

Teollisuuskatu 1 A 4
FI-49400 Hamina, Finland
+358 50 5930371

Lyhyesti

Rodbay Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.