Skip to main content

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Asiakaspalvelu +358 50 593 0371

Korroosiosuojaus

Taistelua korroosiota vastaan voidaan helpottaa käyttämällä helpommin asennettavia materiaaleja, joilla on pitkä käyttöikä. Rodbay tarjoaa useita ratkaisuja korroosiosuojaukseen erilaisssa lämpötiloissa ja yleensä ilman tarvetta hiekkapuhallukseen.

Matalalämpötilakorroosio

Korroosio and olosuhteiden aiheuttama ikääntyminen on useimpien pintojen, niin metallisten kuin keraamistenkin, ongelma. Yleensä ennen pintojen suojaamista esikäsittelynä on pintojen puhaltaminen puhtaaksi vanhoista pinnoituksista ja myös ruosteesta. Meidän ratkaisumme vaatii vain painevesipesun tai vastaavan tavan puhdistaa pöly, irtolika, rasvat ja suolat. Jos vanha pinnoitus tai maali on vielä hyvin pinnassa kiinni, se voidaan jättää uuden pinnoitteen alle. Erityisesti pintoihin saostuneiden suolojen poisto on tärkeää ja siihe voidaan käyttää Cholr*Rid-pesuainetta. Sitä lisätään pintojen pesuveteen ja se liuottaa saostuneet suolat.

Pinnat voivat sisältää niin keraamisia kuin metallisia alueita ja useimmat ratkaisut vaativat näille erilaiset pinnoitteet. Meidän ratkaisumme sopivat kaikille pinnoille, eikä erillisiä esikäsittelyjä tarvita.

Ratkaisut korroosiota ja joitakin kemikaaleja vastaan:

  • ElaProof
  • Rust Grip®
  • Moist Metal Grip
  • Enduroof

Korkealämpötilakorroosio

Korkeissa lämpötiloissa (> 200 °C) korroosiota voivat aiheuttaa mm. kemikaalit ja tiivistyvä kosteus. Tyypilliset polymeeripohjaiset suojapinnoitukset toimivat ainoastaan alle  200 °C lämpötiloissa. Savipohjaiset ITC-pinnoitteet ovat kemiallisesti hyvin pysyviä materiaaleja, joita voidaan käyttääkeraamisten ja metallisten pintojen suojaamiseen aina 1600 °C asti. Olosuhteet ovat hyvin haastavat ja mahdollisuudet on aina tutkittava tapaukohtaisesti.

Ratkaisut korroosiota ja joitakin kemikaaleja vastaan:

  • ITC 100HT
  • Topcoat 296A
Rodbay Oy

Teollisuuskatu 1 A 4
FI-49400 Hamina, Finland
+358 50 5930371

Lyhyesti

Rodbay Oy tuottaa innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.